Menu
Ajax klaar voor thuisduel met Groningen

Ajax klaar voor thuisduel met Groningen

De Ajacieden voltooiden woensdag hun voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Donderdag wacht vanaf 20:45 uur het competitietreffen met de Groningers. Met de race om het kampioenschap in het achterhoofd, gaat Ajax natuurlijk voor drie punten.

De laatste oefensessie werd afgewerkt in de rust en luwte van sportcomplex de Toekomst. Nicolai Boilesen en Jasper Cillessen ontbraken op het trainingsveld. De doelman liep zondag tegen FC Utrecht een kneuzing in de borstklas op en moet minstens twee wedstrijden toekijken. Cillessen zal zijn daarom tegen FC Groningen en PEC Zwolle (zondag) afstaan aan Kenneth Vermeer. Ook Nicolai Boilesen kwam niet ongeschonden uit de strijd in de Domstad. De Deen wordt uit voorzorg langs de kant gehouden.

Bekijk hier de foto's van de woensdagtraining van Ajax op de Toekomst.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Ajax - FC Groningen. Via onderstaande link vind je informatie over de kaartverkoop

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Kaartverkoop Ajax - FC Groningen

Keeperstrainer Carlo l'Ami onderhoudt zich met Siem de Jong. Keeperstrainer Carlo l'Ami onderhoudt zich met Siem de Jong.
Trainer Frank de Boer overdenkt zijn strategie voor het duel met FC Groningen. Trainer Frank de Boer overdenkt zijn strategie voor het duel met FC Groningen.
Davy Klaassen houdt ontspannen een balletje hoog tijdens de warming-up. Davy Klaassen houdt ontspannen een balletje hoog tijdens de warming-up.
Jairo Riedewald maakt deel uit van de wedstrijdselectie. Jairo Riedewald maakt deel uit van de wedstrijdselectie.
Performance coach Björn Rekelhof ziet de Ajacieden dribbelen en controleren. Performance coach Bj√∂rn Rekelhof ziet de Ajacieden dribbelen en controleren.
L'Ami in de slag met zijn keepers Kenneth Vermeer en Micky van der Hart. L'Ami in de slag met zijn keepers Kenneth Vermeer en Micky van der Hart.
De Boer overlegt met zijn assistent-trainers. De Boer overlegt met zijn assistent-trainers.
Vermeer is tegen FC Groningen de vervanger van de geblesseerde Jasper Cillessen. Vermeer is tegen FC Groningen de vervanger van de geblesseerde Jasper Cillessen.
De Ajacieden spelen hoog spel tijdens de laatste training. De Ajacieden spelen hoog spel tijdens de laatste training.
Trainer De Boer jaagt op de bal tijdens een positiespel. Trainer De Boer jaagt op de bal tijdens een positiespel.