Menu
Ajax komende zomer weer naar Zillertal

Ajax komende zomer weer naar Zillertal

Ajax belegt ook komende zomer weer zijn trainingskamp in het Oostenrijkse Zillertal. De goede training- en teambuildingfaciliteiten in combinatie met de prachtige omgeving en frisse lucht zijn redenen waarom ook komend seizoen het eerste trainingskamp weer in het Zillertal wordt gehouden. Ajax verblijft in hotel Elisabeth in Mayrhofen van maandag 3 juli tot en met zaterdag 8 juli en traint de hele week in de Zillertal-vallei. De week wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen een nog nader te bepalen tegenstander.

Zillertal wordt gezien als het meest veelzijdige dal ter wereld, waar in de zomer van alles te doen is zoals mountainbiken (325 km), hiking (200 km), rafting, canyoning,  zwemmen, 422 km² Zillertal Natuur Park, muziekevenementen en tijdens het trainingskamp uiteraard het bezoeken van de Ajax-trainingen.

Qua overnachtingen is van alles mogelijk, van een gezellige bed & breakfast tot luxe hotels. Mayrhofen-Hippach biedt als vakantieregio in de Zillertal-omgeving vele mogelijkheden.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over Zillertal

Meer over Zillertal

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst