Menu
Ajax krijgt Chinese website

Ajax krijgt Chinese website

De website van Ajax is vanaf nu ook in het Chinees beschikbaar. Naast de Nederlandse en Engelstalige website van Ajax.nl, kunnen nu ook alle Chinezen het laatste nieuws via Ajax’ officiële website volgen. De Chinese bondscoach Gao Hongbo, deze week aanwezig op de Toekomst, heeft de site officieel gelanceerd.

Ajax heeft een bijzondere band met China. Sinds eind 2009 is Ajax de officiële opleidingspartner van de Chinese voetbalbond. Bovendien heeft Ajax veel supporters in Azië. ,,Daarom is het belangrijk dat we vanaf nu ook een Chinese versie van onze website hebben”, zegt Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax. ,,Hiermee kunnen we vele miljoenen Chinezen bereiken. Dat is goed voor ons, maar ook voor de Chinese organisatie van onze hoofdsponsor AEGON en adidas. Een Chinese versie van de officiële Ajax-website vergroot onze wereldwijde uitstraling.”

De Chinese website van Ajax wordt via de grote Chinese (sport)nieuwsportal van Titan24 in de markt gezet. De site is te bezoeken via www.ajax.titan24.com

Bekijk hier de Chinese website van Ajax