Menu
Ajax krijgt steun richting Klassieker

Ajax krijgt steun richting Klassieker

Ruim tweeduizend Ajax-supporters genoten zaterdag van de open training in de Amsterdam ArenA. Vanaf de tribunes werden de hardwerkende Ajacieden op het veld op vele manieren gesteund. Met luid gezang en wapperende vlaggen lieten de supporters hun steun blijken aan het team van Frank de Boer.

De ArenA, dat zondagmiddag als decor fungeert voor de Klassieker, was daags voor het treffen met Feyenoord gevuld met ruim tweeduizend supporters. Zoals wel vaker was ook de training voor de thuiswedstrijd met de Rotterdammers open voor publiek. De Ajacieden op het veld werden luid toegezongen door de fans. De spelers – en natuurlijk Frank de Boer – klapten tussen de oefeningen door dankbaar naar het publiek. Ook na de training – waarin diverse oefeningen werden voorgeschoteld – lieten de spelers hun waardering blijken aan de fans in het drukbezette supportersvak. Met fakkels, luid gejuich en zang kreeg het team van De Boer enorm veel steun daags voor de Klassieker.

Ajax - Feyenoord begint zondag om 14:30 uur in een uitverkochte Amsterdam ArenA.


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Ruim tweeduizend supporters waren aanwezig bij de training daags voor het treffen met Feyenoord. Ruim tweeduizend supporters waren aanwezig bij de training daags voor het treffen met Feyenoord.
Christian Eriksen klapt dankbaar naar de fans. Christian Eriksen klapt dankbaar naar de fans.
Toby Alderweireld, die het trainingskamp in Rio de Janeiro miste, is er zondag gewoon weer bij. Toby Alderweireld, die het trainingskamp in Rio de Janeiro miste, is er zondag gewoon weer bij.
Joël Veltman kopt de bal weg. Joël Veltman kopt de bal weg.
Met fakkels en luid gezang steunden de fans het team van Frank de Boer. Met fakkels en luid gezang steunden de fans het team van Frank de Boer.