Menu
Ajax lanceert Ajax Gaming Academy

Ajax lanceert Ajax Gaming Academy

Ajax lanceert officieel de Ajax Gaming Academy. In de academy kunnen de 110 miljoen FIFA-spelers wereldwijd terecht om hun FIFA kwaliteiten te verbeteren. Daarnaast krijgen spelers de kans om hun dromen na te jagen en van FIFA hun beroep te maken via de Ziggo eBattle: Ajax next ePlayer.

Tutorials
Spelers kunnen hun kwaliteiten op het gebied van FIFA verbeteren met tutorials gepresenteerd door internationale influencers. Onder andere penalty's, verschillende formaties en nieuwe skill moves komen aan bod.

Ajax next ePlayer
Samen met hoofdsponsor Ziggo gaat Ajax eSports daarnaast op zoek naar versterking voor het team. Deze zoektocht vindt plaats door middel van de wedstrijd de Ziggo eBattle: Ajax next ePlayer via de Ajax Gaming Academy. Via wekelijkse toernooien kunnen deelnemers zich plaatsen voor de play-offs. Via de play-offs is uiteindelijk een plek te verdienen in de Grand Final welke in juni plaatsvindt.

Op dit moment is Ajax Gaming Academy in een vroegtijdige versie beschikbaar als online platform via www.ajaxgamingacademy.com. Binnenkort is Ajax Gaming Academy tevens beschikbaar in de App Store en Google Play.

Lees ook: Ziggo en Ajax op zoek naar beste FIFA-speler ter wereld

Tekst en beeld: Ajax.nl