Menu
Ajax lanceert limited edition van FIFA 19

Ajax lanceert limited edition van FIFA 19

Na het succes van afgelopen seizoen brengt Ajax opnieuw een FIFA 19 Ajax-editie uit. Bij deze editie zit het unieke Ajax-steelbook, de pre-order bonus en maak je kans om 1 van de 14 Johan Cruijff Prime ICONS te winnen. Deze Ajax Limited Edition kan nu besteld worden in de voorverkoop via Ajaxshop.nl.

Dani Hagebeuk, eSporter van Ajax, is erg enthousiast: ''Ik kan niet wachten tot het nieuwe spel uitkomt. Zodra ik de game in handen heb, ga ik samen met de rest van het team trainen en me voorbereiden op het nieuwe FIFA-seizoen. Dit jaar wordt Ajax-legende Johan Cruijff aan de game toegevoegd. Ik ben erg benieuwd naar zijn kwaliteiten, naar hoe FIFA19 er uit komt te zien en wat de fans van deze Ajax-editie vinden.''

FIFA19 is vanaf 25 september beschikbaar als Champions Edition en vanaf 28 september als Standard Edition. Er is slechts een beperkt aantal limited editions beschikbaar dus wees er snel bij, want de voorgaande editie van FIFA 18 was binnen enkele dagen uitverkocht. De limited edition is te koop voor alle platforms.

Pre-order de Ajax limited edition van FIFA 19 via de Ajax Webshop.

Tekst & Foto: Ajax.nl