Menu
Ajax lanceert 'Mister Ajax'

Ajax lanceert 'Mister Ajax'

Zondag lanceert Ajax een nieuw en uniek platform voor al haar fans. Mister Ajax is het nieuwe online spelers aandelenspel gebaseerd op de prestaties van de Ajacieden op het veld. De deelnemers strijden om de titel Mister Ajax én om mooie prijzen.

Hoe werkt het?

Mister Ajax is een nieuw online game waarbij de deelnemer kan handelen in de spelers van de selectie van Ajax. Door zich aan te melden ontvangt de deelnemer een aankoopbudget. Hiermee kunnen direct spelers worden gekocht. De deelnemer kan door het slim en tactisch samenstellen van zijn selectie spelers (aandelen) een goede uitgangspositie verkrijgen. Deze selectie van spelers wordt het kapitaal van de deelnemer. De prestaties van de spelers in en om het veld en tijdens de trainingen bepalen de waarde van de spelers en dus ook de waarde van de spelersportefeuille van de deelnemer. Door gedurende het seizoen volledig op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen rondom Ajax en slim te handelen in de spelers, maken de deelnemers kans op mooie prijzen.

Iedereen die meedoet, maakt kans op de eretitel ‘Mister Ajax’. Wanneer je deze titel mag dragen, geniet je van een hoop aantrekkelijke voordelen. Bijvoorbeeld: een eigen parkeerplaats, een plek op de eretribune bij thuiswedstrijden en na de wedstrijd wellicht een biertje drinken met Martin Jol.

Voor Ajax is het unieke online aandelenspel Mister Ajax een goede mogelijkheid om haar fans meer te betrekken bij het team en meer beleving te bieden met multimediale middelen. Via online entertainment worden de fans uitgedaagd om volledig op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen van de club.

Ajax is internationaal de eerste grote club waarbij het spel van start gaat. Er zullen dit jaar meer Europese clubs volgen zoals Bayern München, AC Milan en Arsenal.

Mister Ajax is een initiatief en onderdeel van The European Icon League. De overkoepelende league waarbij een aantal Europese topclubs/Iconen zijn aangesloten. De Mister Ajax-formule wordt in de loop van 2010 voor deze clubs op dezelfde wijze ingezet.

Hier vind je binnenkort meer over Mister Ajax