Menu
Ajax legt jeugdspeler El Hasnaoui vast

Ajax legt jeugdspeler El Hasnaoui vast

Ajax heeft jeugdspeler Abdelmalek El Hasnaoui gecontracteerd. De middenvelder uit de A1 werd op 9 februari 1994 geboren in Amsterdam.

De speler, die sinds 2002 in de jeugdopleiding van Ajax speelt, tekent een contract dat loopt tot en met 30 juni 2014, met een optie voor nog twee seizoenen. Het contract gaat in per 1 juli 2012. ,,Dit is een schitterend moment", beaamt de all-round middenvelder. Zijn vader barst van trots en heeft deze dag meer dan eens gedacht aan zijn autoritjes van de Jordaan naar de Toekomst. Tien jaar later bracht hij zijn zoon naar de trainingen van de F1 tot de A1.

Abdel El Hasnaoui zet zijn handtekening onder zijn eerste contract. Abdel El Hasnaoui zet zijn handtekening onder zijn eerste contract.

,,Dit is een beloning voor keihard werken", weet de Amsterdammer zelf. ,,Dit eerste contract is pas het begin maar je wel waar ik die tien jaar hard voor heb getraind. We zijn dit jaar kampioen geworden, hebben de Next Genfinale gehaald en goed gevoetbald. Ajax heeft de beste jeugdopleiding van Europa, misschien wel van de wereld. Zelf ben ik een technische, behendige speler en Messi is een van mijn voorbeelden."

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst


Houd Ajax TV in de gaten voor de reportage over de contractondertekening van Abdelmalek El Hasnaoui.