Menu
Ajax leidt patiëntjes uit Israël rond

Ajax leidt patiëntjes uit Israël rond

Ajax heeft 35 kankerpatiëntjes een geweldige middag bezorgd. De uit Israël afkomstige kinderen kregen een lunch aangeboden en keken daarna hun ogen uit tijdens de rondleiding door de Amsterdam ArenA.

Vanaf de reservebank werd het nieuwe veld goedgekeurd. Vanaf de reservebank werd het nieuwe veld goedgekeurd.

,,Waar is Klaas Jan Huntelaar? Gaaf dat Marco van Basten trainer is bij Ajax!” Bij binnenkomst in het stadion vuurden de zieke kinderen vol enthousiasme vraag na vraag af. Goed geïnformeerd waren ze ook: ,,Heeft Eyong Enoh al meegetraind?” Voor de kinderen was het bezoek aan Ajax een goede manier om hun dagelijkse problemen in Israël te vergeten. Naast de ongeneeslijke ziekte hebben de patiëntjes ook de oorlogen in het gebied intensief moeten beleven.

Ook tijdens de lunch in restaurant ArenA, aangeboden door Maison van den Boer, bleef ‘Ajax’ het hoofdonderwerp. De broodjes werden vlot weggespoeld met verse jus d’orange om daarna via de Koninklijke Loge het stadion te betreden. Na het uitproberen van de fauteuils op de hoofdtribune werd het veld opgezocht. De kersverse mat werd goedkeurend bekeken vanaf de luxe reservebank van Ajax. Als herinnering aan een unieke dag kregen alle kinderen een tas vol met Ajax-spullen.

De lunch werd aangeboden door Maison van den Boer. De lunch werd aangeboden door Maison van den Boer.