Menu
Ajax Life organiseert feest in Drachten

Ajax Life organiseert feest in Drachten

Op dinsdag 19 april komt Ajax naar Noord-Nederland. De spelersbus van Ajax komt voorrijden bij het Fries Congrescentrum in Drachten, waar het Ajax Life Supportersfeest wordt gevierd. Leden van de Supportersvereniging Ajax zijn van harte uitgenodigd!

Tijdens het feest staat alles in het teken van Ajax en is er voor jong en oud van alles te beleven. De zaal opent om 17.00 uur, waarna Kids Clubleden kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, waarbij mooie prijzen zijn te winnen. De Jonge Schareleden kunnen onder begeleiding van specialisten én Ajaxspelers voetbaltrucs en moves maken. En in het Ajax Life Café kunnen, onder het genot van een drankje, de wedstrijden van de afgelopen periode worden doorgenomen met mede-Ajacieden. Met je Supporters Club Card ontvang je tien procent korting op de Ajax-merchandise in de aanwezige fanshop. Het hoogtepunt is de presentatie van de aanwezige Ajax-spelers, vanaf 18.00 uur op het hoofdpodium.

Leden:

Aangemelde leden van de Supportersvereniging Ajax krijgen een polsbandje waarmee zij exclusief toegang krijgen tot de handtekeningensessie van de aanwezige Ajaxspelers. Leden hebben uiteraard gratis entree, maar let op: aanmelden via ajaxlife.nl is verplicht en kan tot uiterlijk 15 april.

Introducés zijn welkom tegen betaling van tien euro bij de ingang van de zaal. Voor introducés is het ook mogelijk deze avond lid te worden. Hiervoor krijgen zij, naast het lidmaatschap, een polsbandje waarmee ook zij toegang hebben tot de exclusieve handtekeningensessie. Bovendien krijgen zij het betaalde entreebedrag dan retour.

Meld je aan via de website van Ajax Life