Ajax Life Supporters feest in Nijkerkerveen

Ajax Life Supporters feest in Nijkerkerveen

Dat wordt een gezellige avond 9 februari in de Starlight te Nijkerkerveen. Alle toegangskaarten voor het Ajax Life Supportersfeest zijn namelijk vergeven!

Wij hebben er al heel veel zin in. Wil je toch nog naar een Ajax Life Supportersfeest dit jaar? Kom dan naar de Evenementenhal van Gorinchem op 2 maart. Wil je je opgeven? Klik dan HIER.

Even het feest in Nijkerkerveen op een rijtje:
Deze gezellige feestavond voor Ajax-fans van alle leeftijden zal plaatsvinden in Starlight Partycentrum in Nijkerkerveen.

Datum:
Dinsdag 9 februari (aanmelden kan tot en met 1 februari).

Tijd:
Van 17.00 tot 21.00 uur.

Programma:
Naast de foto- en handtekeningsessie van een aantal Ajacieden word je tijdens het feest getrakteerd op live muziek, verschillende voetbalactiviteiten en natuurlijk loopt ook Lucky ook rond!

Er is van alles te doen in Nijkerkerveen! Er is van alles te doen in Nijkerkerveen!

Introducés en seizoenkaarthouders
Als lid van de Ajax Kids Club mag je na aanmelding natuurlijk gratis naar binnen. Per lid mag je ook drie introducés meenemen. Zij betalen 10,00 euro per persoon.
Tevens zijn seizoenkaarthouders van harte welkom, zij betalen 5,00 euro entree. Als een introducé of seizoenkaarthouder in Nijkerkerveen lid wordt van Ajax Life, Ajax Jonge Schare of de Ajax Kids Club krijgt hij of zij het entreebedrag terug.

Lekker een balletje trappen! Lekker een balletje trappen!