Menu
Ajax Life Supportersfeest groot succes

Ajax Life Supportersfeest groot succes

Het Ajax Life Supportersfeest in Goes was een groot succes. In de Zeelandhallen werden Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Eyong Enoh, Miralem Sulejmani en Kenneth Vermeer maandag toegejuicht door heel veel fans.

Jan Vertonghen deelt handtekeningen uit aan de Zeeuwse supporters van Ajax. Het feest trok meer dan vijftienhonderd bezoekers. FOTO: PROSHOTS. Jan Vertonghen deelt handtekeningen uit aan de Zeeuwse supporters van Ajax. Het feest trok meer dan vijftienhonderd bezoekers. FOTO: PROSHOTS.
Miralem Sulejmani poseert voor de foto met een jonge fan. FOTO: PROSHOTS. Miralem Sulejmani poseert voor de foto met een jonge fan. FOTO: PROSHOTS.
Danny Blind mocht als echte Zeeuw natuurlijk niet ontbreken in Goes. De manager technische zaken is in zijn provincie nog altijd ontzettend populair. FOTO: PROSHOTS. Danny Blind mocht als echte Zeeuw natuurlijk niet ontbreken in Goes. De manager technische zaken is in zijn provincie nog altijd ontzettend populair. FOTO: PROSHOTS.
Kenneth Vermeer toonde zijn atletische kunsten tijdens de 'Mokum Moves'. FOTO: PROSHOTS. Kenneth Vermeer toonde zijn atletische kunsten tijdens de 'Mokum Moves'. FOTO: PROSHOTS.
Dat Ajax ook leeft in Zeeland werd wel duidelijk maandagavond in Goes. FOTO: PROSHOTS. Dat Ajax ook leeft in Zeeland werd wel duidelijk maandagavond in Goes. FOTO: PROSHOTS.
Groepsfoto van de feestgangers: Kenneth Vermeer, Eyong Enoh, de Vlaamse zanger Sam Gooris, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Miralem Sulejmani en op de voorgrond Lucky! FOTO: PROSHOTS. Groepsfoto van de feestgangers: Kenneth Vermeer, Eyong Enoh, de Vlaamse zanger Sam Gooris, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Miralem Sulejmani en op de voorgrond Lucky! FOTO: PROSHOTS.