Menu
Ajax Life Toernooi VOL!

Ajax Life Toernooi VOL!

Er hebben zich weer heel veel enthousiaste kids opgegeven voor dit leuke toernooi! Zoveel dat het toernooi helemaal vol zit!


Ajax Life Toernooi VOL!!!


Er hebben zich weer heel veel enthousiaste kids opgegeven voor dit leuke toernooi! Zoveel dat het toernooi helemaal vol zit! Voor het toernooi van de Ajax Jonge Schare en de volwassen leden kunnen mensen zich nog wel aanmelden via onderstaande link.

Uiteraard kunnen mensen wel naar het stadion komen om naar het toernooi te komen kijken of om de deelnemers aan te moedigen!
Hoe zat het ook alweer?
Op donderdag 21 mei (hemelvaarstsdag) zal er in alle leeftijdscategorieën van de de leden van de Supportersvereniging gestreden kunnen worden om de Ajax Life-troffee. Tijdens dit toernooi krijg je de unieke gelegenheid om wedstrijden te spelen tegen jouw mede-leden op de originele grasmat van Ajax!
Ajax Kids Club-leden zullen de dag aftrappen met een toernooi dat duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur. Kinderen worden ingedeeld op leeftijd en spelen dan ook in teams waarin ze het beste tot hun recht komen:
5-6 jaar
7-9 jaar
10-13 jaar
Kosten:
De deelnamekosten voor het toernooi zijn € 7,50 per Kids Club-lid. Degenen die de bevestiging van aanmelding (per mail) hebt ontvangen kunnen het geld over te maken naar het rekeningnummer van de Ajax Kids Club 54.83.10.440 o.v.v. je naam en lidnummer. Kids Club-leden hebben een lidnummer dat op de Kids Club-pas tussen 01 .... 1 staat.
[Zie voorbeeld: 01 28704 1, het nummer in rode letters is het lidnummer.]
Let op:
Alleen Ajax Kids Club-leden hebben het voorrecht om mee te doen aan dit toernooi. Ouders, broertjes en zusjes zijn natuurlijk welkom om te kijken vanaf de tribune!
Iedereen die zich tot nu toe heeft aangemeld zal worden ingedeeld. In de eerste week van mei zullen wij de brieven versturen met de tijden en aanvullende informatie.
Hou voor meer informatie dit artikel in de gaten. Hier zullen wij alle aanvullingen en veranderingen m.b.t. het toernooi verwerken.
Leden van de Ajax Jonge Schare en de Supportersvereniging Ajax kunnen zich opgeven via www.ajaxlife.nl! Klik

HIER

om naar deze site te gaan.