Menu
Ajax maakt zich op voor Aalborg

Ajax maakt zich op voor Aalborg

De Ajacieden werkten vrijdagochtend de voorlopig laatste training af op Amsterdams grondgebied. Zaterdag staat de oefenwedstrijd tegen Aalborg op het programma en na een vrije zondag vertrekt de selectie maandag naar het trainingskamp in De Lutte.

Alleen de plassen op de wegen herinnerden aan het noodweer dat Amsterdam de afgelopen nacht in z'n greep had. Daardoor daalde de temperatuur tot heerlijk trainingsweer. Voor de training ontving Tobias Sana de hartelijke felicitaties van zijn ploeggenoten. De Zweed viert vandaag zijn 25e verjaardag. Nicolai Boilesen, die gisteren uit voorzorg een individueel programma afwerkte, was vandaag weer bij de groep.

Ajax oefent zaterdag om 14:30 uur in Rijnsburg tegen het Deense Aalborg BK. Vanaf maandag vervolgt de landskampioen de voorbereiding op het nieuwe seizoen in De Lutte, waar de Ajacieden al 41 jaar te gast zijn. Aan het einde van die trainingsweek staan op zaterdag twee oefenduels op het programma, tegen Achilles '29 (bij SV De Lutte) en Real Sociedad (in Hardenberg).

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Tobias Sana is jarig! Duarte raakt met de jarige Job in gesprek. Tobias Sana is jarig! Duarte raakt met de jarige Job in gesprek.
Kolbeinn Sigthórsson in gesprek met Björn Rekelhof. Kolbeinn Sigthórsson in gesprek met Björn Rekelhof.
Frank de Boer houdt een balletje hoog. Frank de Boer houdt een balletje hoog.
Nicolai Boilesen maakte weer deel uit van de groep. Nicolai Boilesen maakte weer deel uit van de groep.
Arek Milik controleert de bal. Arek Milik controleert de bal.
Tijd om het vochtgehalte op peil te brengen. Tijd om het vochtgehalte op peil te brengen.