Menu
Ajax Magazine 2 in de winkel

Ajax Magazine 2 in de winkel

Het tweede Ajax Magazine van dit seizoen ligt vanaf deze vrijdag in de winkel. Mis hem niet!

In het tweede nummer van dit seizoen een groot interview met Gabri. De Spanjaard volgde zijn trainer Henk ten Cate van Barcelona naar Ajax en moet zowel ervaring als onverzettelijkheid toevoegen aan de talentrijke maar jonge Amsterdamse selectie. Voor Gabri was het afscheid van Barcelona emotioneel. Hij speelde dertien jaar bij de club van zijn dromen. Dan is Ajax even wennen, zoals de overgang van Gaudí naar Berlage dat is.

Verder kijkt de redactie van het Ajax Magazine in de keuken bij de Roemeen George Ogararu en blikt Sjaak Swart terug op zijn debuut, deze maand vijftig jaar geleden.

In het dossier worden de monsterscores, die Ajax in de historie behaalde, onder de loep genomen. Verder stelt de aanvoerder van Jong Ajax, Donovan Slijngard, zich in een interview voor, geeft Kenneth Perez antwoord op de vragen van lezers en vertelt buitenstaander Thé Lau wat Ajax voor hem betekent.

Kortom, wederom een nummer die niet mag ontbreken op de plank van elke Ajax-fan. Het nummer is voor 5,25 euro te koop bij de betere boekhandel maar met een abonnement mis je hem nooit.

Klik hier voor meer informatie.