Menu
Ajax Magazine 2 is uit!

Ajax Magazine 2 is uit!

Na de Presentatiegids is het eerste reguliere nummer van Ajax Magazine van het seisoen 2005-2006 verschenen. Met daarin wederom interessante verhalen, prachtige foto's en leuke wetenswaardigheden. Een greep uit de inhoud van Ajax Magazine 2.

Ajax’ Aladdin heeft zijn toverlamp gevonden. Op de tribunes wordt Nourdin Boukhari ook wel ‘de Marokkaanse Aladdin’ genoemd, naar het sprookje van duizend-en-één nacht. Boukhari in de rol van de arme straatjongen die verliefd wordt op de beeldschone prinses: Ajax, in deze uitvoering.

Met Markus Rosenberg heeft Ajax eindelijk weer een speler in de gelederen die scoorde bij zijn debuut. In Ajax Magazine het complete dossier van de ruim veertig Ajacieden die de Zweed in het betaalde voetbal voorgingen als scorende debutant.
Ook in deze editie: de week van Markus Rosenberg.

Een vervallen rugbystadion in de Parijse wijk Colombes werd na de beslissingswedstrijd tegen Benfica met gouden letters als Historische grond bijgeschreven in de annalen van Ajax.

En verder o.a.: de tegenstanders in de UEFA Champions League, een kijkje in de keuken van Nigel de Jong, Jong Ajax-speler Rachid Tiberkanine, wereldburger Kiki Musampa, jazzmusicus Michiel Borstlap over zijn liefde voor Ajax, grondlegger van de Ajax-school Jack Reynolds en... Diego Maradona in de Amsterdam ArenA.


Meer over Ajax Magaxzine >>