Menu
Ajax Magazine 3 in winkel

Ajax Magazine 3 in winkel

Het derde Ajax Magazine van dit seizoen ligt vanaf vrijdag 10 november in de winkel. Blikvanger in dit nummer is een openhartig interview met Ryan Babel. Mis 'm niet!

Ryan Babel lijkt geen prater. Vorig seizoen leek hij lang ook in niets op een voetballer. Op bondscoach Van Basten na schroomde niemand ook maar één moment om hem van stevige kritiek te voorzien. Maar zie, dit seizoen lijkt Babel waanzinnig goed te kunnen voetballen. En hoor, Babel praat. Honderduit. Zijn verhaal is opmerkelijk.

Ajax Magazine volgde een week uit het voetballeven van Klaas Jan Huntelaar. In die week trof hij Austria Wien, Feyenoord en SC Heerenveen. Murat Yildirim is nog niet zo ver dat hij bij de selectie van Ajax 1 zit, maar in Jong Ajax laat de tot rechtsback omgeturnde middenvelder zich van zijn beste kant zien. Een interview.

In historische grond wordt het Olympisch stadion van Helsinki belicht. Daar haalde Ajax zijn grootste uitzege in Europees verband.

Mari Carmen Oudendijk presenteert wekelijks het AT5-programma FC Godenzonen dat is gewijd aan Ajax. Zij vervult de hoofdrol nu zelf in de rubriek De Buitenstaander.

En natuurlijk nog veel meer in dit nummer. Wil je er zeker van zijn dat je geen Ajax Magazine mist, neem dan een abonnement. Klik hier voor meer informatie.