Menu

Ajax Magazine nummer 3 in de winkel

Het nieuwe nummer van Ajax Magazine ligt vanaf vrijdag 7 november in de winkel. Met daarin onder andere Wesley Sonck, en de nieuwe technisch directeur Louis van Gaal. Hij sprak exclusief met Ajax Magazine over zijn terugkeer op het oude nest.

Maar ook:

Alles nog mogelijk in poule H
Tegen Milan kreeg Ajax wellicht te weinig, tegen Celta de Vigo te veel. Toen Club Brugge op bezoek kwam deed het team wat het moest doen. Dankzij goed spel én dankzij de individuele klasse van de spitsen Wesley Sonck en Zlatan Ibrahimovic is de ploeg van Ronald Koeman een geduchte opponent in Europa.

Tomás Galásek
Als een scheidsrechter een goede wedstrijd fluit, valt hij niet op. Tomás Galásek is de scheidsrechter van Ajax.

Katern+
Penalty’s
Ondanks specialisten als Henk Groot, Johan Neeskens, Gerrie Mühren en Ronald Koeman vormen penalty’s en strafschoppenseries de achilleshiel van Ajax. Een geschiedenis vanuit het elf-meterperspectief.

Job Cohen
‘Buitenstaander’ Job Cohen zit als Ajax-fan op de tribune, maar ook altijd als burgemeester. Om te zien of alles goed verloopt.

Robin Muller van Moppes
Vijf jaar geleden koos het tennistalent definitief voor voetbal, want Robin Muller van Moppes is een teamspeler in hart en nieren. En een echte Ajacied, die in de jeugdopleiding doorgroeide naar Jong Ajax.

De week van Zlatan Ibrahimovic

Veel kwaliteit in Danny Blinds A1

Onvoltooid verleden: Dan Petersen

Ajax in beeld: hommage aan de vrijwilligers

Eentje!
Jan Everse was de eerste ‘echte’ Feyenoorder die de overstap naar Ajax maakte. In Amsterdamse dienst scoorde hij precies één doelpunt.

Historische grond
Decadentie in het Qemal Stafa Stadion in Albanië, waar Ajax de marxistisch-leninistische opvattingen trotseerde (maar een 2-0 voorsprong verspeelde).