Menu
Ajax Magazine nummer 4 ligt in de winkel

Ajax Magazine nummer 4 ligt in de winkel

Het nieuwe Ajax Magazine ligt in de winkel. Een leuk cadeau voor onder de kerstboom voor de fan die nog geen abonnee is! Hedwiges Maduro siert de cover, Sonny Silooy vertelt over de jeugd, de laatste week van algemeen directeur Arie van Eijden is in beeld gebracht en de Ghanees Emmanuel Boakye vertelt over zijn jeugd in 't Gooi. Uiteraard is er nog veel meer in het vierde Magazine van dit seizoen.

Van ‘godenzonen’ mag men niet meer spreken, of het moet over een ver verleden gaan. Hedwiges Maduro zou wat kwaliteiten betreft nog wel tot die categorie gerekend kunnen worden, maar hij zou zich er zelf maar ongemakkelijk onder voelen.
Frits Soetekouw vertelt over zijn debuut voor Ajax en de roerige Ajax-tijd die daarop volgde. Regisseur/filmmaker Eddy Terstall weet veel van voetbal. Zijn feitenkennis is verbazingwekkend groot. Uit eigen ervaring weet hij ook: ‘Op voetbal verheugt een mens zich enorm, maar uiteindelijk leidt het tot complexen en ergernissen.’
In het Magazine geeft Maarten Stekelenburg antwoord op prangende lezersvragen en nemen we een kijkje in de keuken van Olaf Lindenbergh.
Het dossier gaat over het eerste seizoen van Johan Cruijff als trainer van Ajax, 1985-1986.
Kortom, weer een prachtig nummer dat niet mag ontbreken in de collectie van de Ajax-fan.