Menu
Ajax Mail redactioneel en uiterlijk vernieuwd

Ajax Mail redactioneel en uiterlijk vernieuwd

De digitale nieuwsbrief van Ajax.nl, Ajax Mail, is vernieuwd. De redactie heeft zowel de redactionele inhoud als de vormgeving van de nieuwsbrief aangepast. Naast het laatste nieuws over het eerste elftal krijgt de abonnee nu ook informatie over kaartverkoop en over speciale acties van de club.

Inhoud
Ajax Mail is een gratis digitale uitgave en abonnees ontvangen de nieuwsbrief elke maandag en vrijdag in hun mailbox. Daarnaast verzorgt de redactie bij bijzonder nieuws extra uitgaven, zodat Ajax-supporters altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over hun club.

Acties en cadeaus
Via Ajax Mail wordt de abonnee ook exlusief op de hoogte gehouden van bepaalde acties en krijgt de lezer verder leuke cadeaus, waardoor hij geen nieuws over Ajax meer mist. De Ajax News Alert en de Ajax Toolbar zullen binnen afzienbare tijd worden gelanceerd.

Abonneren
a. Geïnteresseerden kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief door zich op te geven voor My Ajax. Na deze registratie kun je aangeven of je de nieuwsbrief in HTML-vorm of alleen als tekst in je inbox wilt ontvangen.
b. Mocht je al lid zijn van MY Ajax zet dan een vinkje bij de optie: Ja, ik wil Ajax Mail ontvangen.

Naar de rubriek My Ajax >>