Menu
Ajax met de schalen langs bij Aegon

Ajax met de schalen langs bij Aegon

De selectie en staf van Ajax gingen maandagmiddag op bezoek bij hoofdsponsor Aegon. Natuurlijk mét de kampioensschalen van de afgelopen vier seizoenen.

Het is traditie om daags na het behalen van de titel een bezoek te brengen aan het hoofdkantoor van Aegon. Een traditie die nooit verveelt, want voor het vierde jaar op rij werden de Ajacieden zeer warm onthaald in Den Haag. Ook voor Aegon is het als hoofdsponsor van Ajax de vierde titel op rij.

Er was een feestelijke huldiging in de centrale ruimte, personeel ging op de foto met de kersverse kampioenen en kinderen kregen de kans om vragen te stellen aan de spelers. Dat leverde soms mooie 'interviews' op. Zo vroeg een meisje aan Daley Blind of hij al een vriendinnetje heeft. ,,Ja", zo moest de middenvelder toegeven, waarna hij zijn bewonderaarster wel trakteerde op een mooie bos bloemen.

Frank de Boer toont zijn zilverwerk van de afgelopen vier jaar. Frank de Boer toont zijn zilverwerk van de afgelopen vier jaar.
Voor het vierde jaar op rij werd Ajax gehuldigd bij Aegon. Voor het vierde jaar op rij werd Ajax gehuldigd bij Aegon.
Nicolai Boilesen op de foto met een jonge Ajax-fan. Nicolai Boilesen op de foto met een jonge Ajax-fan.
'Heb je al een geliefde', werd Daley Blind gevraagd. 'Heb je al een geliefde', werd Daley Blind gevraagd.
Er werd uitgebreid de tijd genomen om met iedereen op de foto te gaan. Er werd uitgebreid de tijd genomen om met iedereen op de foto te gaan.