Menu
Ajax met flinke vertraging aangekomen

Ajax met flinke vertraging aangekomen

Met een vertraging van ruim vijf uur is Ajax dinsdag aan het einde van de middag in Milaan aangekomen. Om even na 16:30 uur landde het vliegtuig met interim-trainer Frank de Boer en zijn team op luchthaven Malpensa.

Na aankomst in het noorden van Italië zette de bus van Ajax koers richting het hotel. Dinsdagavond traint Ajax ter voorbereiding op het Champions League-duel met AC Milan in San Siro om 20:00 uur. Voorafgaand aan de training houdt De Boer een persconferentie in het stadion van Milan.

De selectie van Ajax had er bij aankomst in Italië al een lange dag opzitten. Dinsdagochtend vroeg werden de Ajacieden bijgepraat over het vertrek van Martin Jol. Nog voor de oorspronkelijke vertrektijd van 10:00 uur sprak ook interim-coach De Boer zijn spelers toe. Uiteindelijk moest het team tot 15:00 uur wachten voordat het luchtruim richting Milaan kon worden gekozen. De dichte mist op Schiphol en een defect toestel zorgden ervoor dat de vertraging uiteindelijk opliep tot zo’n vijf uur.

Frank de Boer op de luchthaven van Milaan. Frank de Boer op de luchthaven van Milaan.

Woensdagavond strijdt Ajax voor Europese overwintering. Het team van De Boer is al uitgeschakeld voor de volgende ronde van de Champions League, maar kan als derde in de poule nog wel een vervolg in de Europa League afdwingen. Daarbij koestert Ajax aan de vooravond van het laatste groepsduel een punt voorsprong op Auxerre. De Fransen nemen het woensdagavond in Spanje op tegen groepswinnaar Real Madrid.

Volg Ajax in Milaan via Ajax.nl, Ajax TV, Twitter en Facebook


Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De eerste klus voor De Boer als hoofdtrainer is direct een interessante; spelen tegen AC Milan. De eerste klus voor De Boer als hoofdtrainer is direct een interessante; spelen tegen AC Milan.