Menu

Ajax met stand op de kerstmarkt

Ajax staat vanaf donderdag 7 december met een stand op de Kerstmarkt op het Museumplein in Amsterdam. Deze markt maakt onderdeel uit van Amsterdam Verlicht, een samenwerkingsverband van Amsterdamse hotels. Ajax werkt tijdens deze twee weken samen met het project VU-Kinderstad, wat een onderdeel is van de VU-kinderkliniek. Ajax ondersteunt dit project door geld op te halen voor de Kinderstad, dat eind 2003 klaar moet zijn.

Op het Museumplein is een grote schaatsbaan aangelegd. De kerstmarkt is ingericht met tientallen kraampjes, verlichte kerstbomen, een reuzenrad en workshops. Ajax Direct, Klantenservice en de Ajax Kids Club verzorgen samen met de VU de inrichting van de stand. Ajax biedt merchandising aan en je kunt je inschrijven voor de Ajax ids Club. De World of Ajax, het samenwerkingsverband van het Ajax Museum, de Amsterdam Arena, Soccerworld en de Verhaaf Party Catering, neemt ook deel aan de markt.

De bedoeling is er een jaarlijkse traditie van te maken. Voor kinderen tot twaalf jaar is de toegang gratis, volwassenen betalen ƒ7,50. Een deel van het entreegeld voor de kerstmarkt is bestemd voor de VU-Kinderstad, een toekomstige plek waar patiëntjes even aan de sfeer van het ziekenhuis kunnen ontsnappen. De kerstmarkt duurt tot en met zondag 24 december.

De stand is dagelijks open van 11.00 tot 21.00 uur.

Lees meer over de VU Kinderstad