Menu
Ajax mist Alderweireld tegen Madrid

Ajax mist Alderweireld tegen Madrid

Ajax trainde dinsdagochtend voor het laatst in aanloop naar de wedstrijd tegen Real Madrid. Op sportcomplex de Toekomst keerde Miralem Sulejmani terug bij de groep. Ook Dmitry Bulykin deed de hele training mee. Een tegenvaller was het uitvallen van Toby Alderweireld. De Belg verliet het trainingsveld voortijdig met een hamstringblessure en mist daardoor de wedstrijd tegen Real Madrid.

Ook Gregory van der Wiel en Ismaïl Aissati lieten zich in de loop van de ochtend buiten zien. Aissati trainde, net als Derk Boerrigter, apart met de fysio. Van der Wiel sloot wel bij de groep aan. Net als Sulejmani (hersteld van zijn voetblessure) en Bulykin (fit na kuitblessure) kan De Boer ook weer een beroep op de Oranje-international doen. Van der Wiel heeft, mede dankzij twee wedstrijden rust, geen liesklachten meer.

Ajax heeft woensdag aan een punt genoeg om te overwinteren in de Champions League. Een nederlaag kan ook toereikend zijn, al is Ajax dan wel afhankelijk van de uitslag van Dinamo Zagreb - Olympique Lyon. Ajax staat drie punten voor op de Fransen en heeft een veel beter doelsaldo.

Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor Ajax - Real Madrid. Voor dit belangrijke duel in de UEFA Champions League geldt geen Club Card-verplichting. Iedereen kan kaarten kopen.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Miralem Sulejmani trainde dinsdag weer met de groep mee. De Serviër is er bij tegen Real Madrid. Miralem Sulejmani trainde dinsdag weer met de groep mee. De Serviër is er bij tegen Real Madrid.
Ook Dmitry Bulykin is volledig hersteld van zijn kuitblessure. Ook Dmitry Bulykin is volledig hersteld van zijn kuitblessure.
De Ajacieden hadden lol tijdens de training. Hier staat Thulani Serero in het middelpunt. De Ajacieden hadden lol tijdens de training. Hier staat Thulani Serero in het middelpunt.
Toby Alderweireld verliet de training met een hamstringblessure. Toby Alderweireld verliet de training met een hamstringblessure.
Ismaïl Aissati (enkel) trainde apart met de fysio. Ismaïl Aissati (enkel) trainde apart met de fysio.