Menu
Ajax Mobile voor de èchte fan

Ajax Mobile voor de èchte fan

Ajax brengt in samenwerking met 6GMOBILE en Service2Media eigen mobiele abonnementen op de markt onder de naam Ajax Mobile. Naast zeer scherp geprijsde abonnementen zit op elk toestel de nieuwe en officiële Ajax-applicatie. Hiermee heeft de abonnee altijd en als eerste toegang tot het laatste nieuws van Ajax.

Ajax’ commercieel directeur Henri van der Aat: ,,Met Ajax Mobile zetten wij een volgende stap in het voorzien in de behoefte van onze fans om altijd op de hoogte te zijn van hetgeen zich bij Ajax afspeelt. Het gaat ons om informatie en communicatie bij het verder versterken van de band met onze supporters, maar ook die tussen de supporters onderling. Met Ajax Mobile brengen we begrippen als ‘social media’ en ‘Ajax Community’ naar een hoger niveau.’’

Door de toenemende versmelting van media is er gekozen voor een geïntegreerd pakket van bellen, sms’en en databundels. Dat laatste wordt versterkt door de voorgeïnstalleerde Ajax-applicatie met functies als nieuwsvoorziening, entertainment, social media, realtime wedstrijdinformatie en de beschikbaarheid van unieke beelden. In de thuisbasis van Ajax, de Amsterdam ArenA, biedt Ajax Mobile voice- en applicatiefunctionaliteiten door de koppeling van Ajax Mobile aan het reeds bestaande ArenA WiFi netwerk.

Ajax start met drie abonnementen variërend van EUR 19,95 tot en met EUR 45,50 per maand voor de intensieve gebruiker. De abonnementen worden geleverd in combinatie met de Samsung smartphone Apollo of Galaxy S in een unieke Ajax-giftbox. De Ajax Mobile-abonnementen zijn verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop en via Ajax.nl. De applicatie is ook los te downloaden via de diverse App Stores.

Henri van der Aart, Geert Kolthof en Harry van Streun presenteren Ajax Mobile. Henri van der Aart, Geert Kolthof en Harry van Streun presenteren Ajax Mobile.

De Ajax-applicatie wordt continu verrijkt, waardoor Ajax Mobile-gebruikers informatie over de club altijd als eerste ontvangen. Daardoor zitten ze gegarandeerd altijd op de eerste rij wanneer het om Ajax gaat.

,,Ajax Mobile is uniek omdat dit de eerste mobiele service in Nederland is die maximaal gebruik maakt van de integratie van GSM en WiFi, zowel in de ArenA als bij supporters thuis. Hierdoor ontstaan nieuwe toepassingen die de betrokkenheid van de supporters zullen verhogen”, aldus Harry van Streun, Directeur 6GMOBILE B.V.

,,Met Service2Media’s Mobile Application Lifecycle Platform® kunnen de Ajax-apps worden uitgerold voor iPhone, Blackberry, Android en Java, en kunnen daar in de toekomst relatief eenvoudig andere devices en operating systemen aan worden toegevoegd. Een multi-platform benadering is cruciaal om een breed publiek te kunnen bereiken. Wij willen gebruikers een rijke, intuïtieve en gestandaardiseerde mobiele gebruikservaring en Ajax-beleving geven’’, aldus Geert Kolthof, CEO van Service2Media.


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Vertonghen en Suk testen direct hun nieuwe mobieltjes. Vertonghen en Suk testen direct hun nieuwe mobieltjes.

Klik hier voor meer informatie over Ajax Mobile.