Menu
Ajax naar Jakarta en Bandung

Ajax naar Jakarta en Bandung

Ajax speelt tijdens het trainingskamp in Indonesië (8-17 mei) twee oefenwedstrijden. Het team van Frank de Boer neemt het op 11 mei in het Gelora Bung Karno Stadion in Jakarta op tegen Persija. Op 14 mei speelt Ajax in het Si Jalakharupat Stadion in Bandung tegen Persib.

De Ajax Indonesia Tour is powered by CST. Naast de twee oefenduels staat er een aantal trainingssessies, persmomenten en sponsoractiviteiten op het programma.

Directeur marketing Edwin van der Sar is verheugd dat Ajax naar Azië gaat. ,,Ajax gaat met Aegon, adidas en CST enkele maatschappelijke en commerciële initiatieven ondersteunen in Indonesië. Daarnaast is het natuurlijk voor Ajax heel speciaal om je te presenteren aan miljoenen voetbalfans, van wie velen Ajax nog nooit live in actie hebben gezien. Als afsluiting van het seizoen is de Ajax Indonesia Tour voor onze spelers goed voor hun ontwikkeling en een mooie ervaring."

Aegon gaat in Indonesië haar dochteronderneming Futureready verder promoten. Adidas geniet in Indonesië reeds veel bekendheid en ziet het land als een belangrijke markt. Als officiële sponsor van de Tour, omarmt CST een aantal evenementen en biedt zij relaties en fans de kans om Ajax te ontmoeten. CST (sinds 2013 Official Sponsor van Ajax) zet wereldwijd de standaard voor onder andere auto, motor- en fietsbanden. Het bedrijf distribueert naar meer dan 170 landen en Indonesië is daarbij de tweede groeimarkt, waar binnenkort ook een eigen fabriek wordt geopend.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Nine Sport