Menu
Ajax - NEC gaat door

Ajax - NEC gaat door

De wedstrijd tussen Ajax en NEC gaat zaterdagavond gewoon door. Ajax heeft daarover inmiddels overleg gehad met zowel de KNVB als de Amsterdam ArenA. Uit die besprekingen is naar voren gekomen dat er geen redenen zijn om de wedstrijd gezien de winterse weersomstandigheden af te gelasten. De KNVB heeft besloten dat Ajax - NEC gespeeld kan worden.

Het dak van de Amsterdam ArenA is al enige tijd dicht waardoor de omstandigheden in de ArenA goed zijn. Ajax en de ArenA attenderen bezoekers uiteraard wel op de winterse weersomstandigheden en raden iedereen daarom aan rekening te houden met de kou en eventuele gladheid. Denk er tevens aan om je warm aan te kleden.

Ajax - NEC begint om 18:45 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Koop je kaarten via een van de verkooppunten van TicketBox bij jou in de buurt. Vanaf 16:45 gaan de stadionkassa’s aan de Noordzijde van de ArenA open. De kassa’s bevinden zich ter hoogte van ingang D. Let op: voor deze wedstrijd geldt een Club Card-verplichting (4 op 1).

Samen met de Ajacieden maken we van de koude avond een warme en gezellige wedstrijd!

Tekst en foto: Ajax.nl