Menu
Ajax - NEC uitverkocht

Ajax - NEC uitverkocht

In de spannende strijd om de landstitel speelt Ajax de komende weken twee thuiswedstrijden op rij. NEC is zondag 31 maart (Eerste Paasdag) de eerste tegenstander. Deze wedstrijd is uitverkocht.

Na afloop van Ajax - NEC neemt Ajax officieel afscheid van Jan Vertonghen, Vurnon Anita en Gregory van der Wiel. Reden genoeg om ook na afloop in het stadion te blijven, zodat deze drie ex-Ajacieden een mooi afscheid in een volle ArenA krijgen!

Ajax Experience & AEGON Future Cup

Wil je zowel naar Ajax - NEC als 's ochtends voorafgaand aan de wedstrijd naar de Ajax Experience? Op wedstrijddagen bedraagt de toegangprijs 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar (op vertoon van je wedstrijdkaart of seizoenkaart). De Ajax Experience bevindt zich op slechts tien minuten met de metro vanaf de ArenA. Stap uit bij halte Waterlooplein.

Je kan je bezoek aan Ajax - NEC ook combineren met de AEGON Future Cup. Om 13:00 uur speelt Ajax B1 de laatste poulewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Tottenham Hotspur. Alle wedstrijden van de AEGON Future Cup worden op de Toekomst gespeeld.

Speelschema AEGON Future Cup