Menu
Ajax neemt afscheid van Sneijder

Ajax neemt afscheid van Sneijder

Ajax neemt voorafgaand aan Ajax - sc Heerenveen afscheid van Wesley Sneijder. Kom op tijd naar de Amsterdam ArenA, zwaai Wesley vaarwel en juich de Ajacieden zondag ook langs sc Heerenveen!

De aftrap van Ajax - sc Heerenveen wordt verricht om 14.30 uur. Ruim voor de aftrap nemen Ajax en alle supporters afscheid van Wesley Sneijder. Ajax roept alle supporters daarom op vroeg naar het stadion te komen.

Sneijder mag met recht een echte Ajacied worden genoemd. De 23-jarige middenvelder doorliep de hele jeugdopleiding van Ajax. Deze maand, vierenhalf jaar na zijn officiële debuutwedstrijd in Ajax 1, tekende de Utrechter een contract bij Real Madrid. Het moment om afscheid te nemen is daarmee aangebroken. Na alle mooie momenten en oogstrelende doelpunten wenst Ajax Sneijder het allerbeste bij zijn nieuwe club. Laten we Wesley een onvergetelijk afscheid geven!

Voor Ajax - Heerenveen geldt een vrije verkoop, zonder clubcardverplichting. Bij de verkooppunten van TicketBox zijn nog kaarten beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.