Menu
Ajax nodigt je uit voor de Open Dag

Ajax nodigt je uit voor de Open Dag

Ajax nodigt alle supporters uit voor de Open Dag op vrijdag 4 augustus. Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement krijgen fans de gelegenheid om handtekeningen te verzamelen, kennis te maken met de Ajax Vrouwen en een kijkje te nemen in de Amsterdam ArenA.

Festiviteiten, waaronder de presentatie van de spelers, rondom de Open Dag beginnen om 12.00 uur en vinden plaats in de ArenA, en op het nabijgelegen ArenA Park. Het podium op het ArenA Park zal zich gedurende de dag vullen met de leukste optredens en artiesten.

Handtekeningen & selfies
Van 16.00 tot 17.00 uur kunnen de handtekeningenjagers zich uitleven. Dan staat namelijk de handtekeningensessie op het programma. Uiteraard zullen er – anno 2017 – ook de nodige selfies worden gemaakt.

Een mooi slotonderdeel is de afscheidswedstrijd van Ajacieden Daphne Koster en Anouk Hoogendijk. In dit uitzwaaiduel mogen de speelsters nog eenmaal laten zien wat ze in huis hebben. Om 17.30 uur eindigt het programma van de Open Dag.

De komende tijd zullen we meer details bekendmaken over het programma van de Open Dag. Hou daarvoor de site van Ajax in de gaten.

Mindervaliden
Ajax wil ook rolstoelgebonden supporters de mogelijkheid bieden de spelerspresentatie op de Ajax Open Dag bij te wonen. Supporters kunnen zich daarvoor op de dag zelf aanmelden bij de Ajax Foundation-stand op het ArenA Park. Afhankelijk van het aantal rolstoelgebonden supporters dat zich aanmeldt, zijn wij misschien genoodzaakt een aantal fans teleur te stellen.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst