Menu
Ajax oefent in Emmen tegen Osasuna

Ajax oefent in Emmen tegen Osasuna

Er is een nieuwe wedstrijd aan het oefenschema van Ajax toegevoegd. Landskampioen Ajax neemt het op vrijdag 19 juli op tegen het Spaanse AC Osasuna. De wedstrijd wordt in het stadion van FC Emmen gespeeld. De aftrap is om 14:30 uur. Later op de dag speelt Ajax nog een oefenwedstrijd in het Duitse Meppen. Werder Bremen is om 20:15 uur de tegenstander.

Osasuna eindigde vorig seizoen als zestiende in de Spaanse Primera División. In het seizoen 2006-2007 reikte de club uit Pamplona tot de halve finales van de UEFA Cup. Daarin was FC Sevilla over twee duels te sterk.

Ajax trof Osasuna al eens eerder in de clubgeschiedenis. In de het seizoen 1991-1992 troffen beide teams elkaar in de achtste finales van de toenmalige UEFA Cup. Ajax won beide duels met 1-0. Uiteindelijk won Ajax dat seizoen de UEFA Cup.

Eerder werd al bekend dat Ajax op zaterdag 13 juli ook twee oefenwedstrijden speelt. Die dag staan er oefenduels met RKC Waalwijk en De Graafschap op het programma.

Er is op dit moment nog geen informatie over de kaartverkoop van Ajax - Osasuna. Zodra dit bekend is, vind je het verkoopschema op Ajax.nl.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Informatie kaartverkoop oefenwedstrijden