Menu
Ajax onthult nieuwe thuistenue

Ajax onthult nieuwe thuistenue

Het nieuwe Ajax-thuistenue voor het seizoen 2013-2014 is vanaf nu exclusief te bestellen via Ajaxshop.nl. Er zijn een aantal unieke elementen aan het thuisshirt toegevoegd. Zo is het wapen van Amsterdam in het shirt verwerkt en zijn er vijf Ajax-logo’s op de achterzijde gedrukt. Vanaf woensdag 3 juli is het nieuwe shirt ook in de Official Ajax Fanshop (ArenA en Ajax Experience) verkrijgbaar.

Het nieuwe thuistenue zal voor het eerst gedragen worden tijdens de jubileumwedstrijd van Sjaak Swart op 3 juli. Op de dag dat Mister Ajax zijn 75ste verjaardag in het Olympisch Stadion viert, zullen vele prominente Ajacieden het nieuwe rood en wit dragen. Ajax-fans die ’s avonds naar de wedstrijd gaan kunnen het nieuwe shirt ook bij een speciaal verkooppunt bij het Olympisch Stadion aanschaffen.

Om je nieuwe shirt helemaal kampioenswaardig te maken kan je ervoor kiezen om de gouden Eredivisiebadge op de mouw van het shirt te laten drukken. De speciale badge is exclusief via Ajax verkrijgbaar. Ook de officiële bedrukking met naam en rugnummer is alleen via Ajaxshop.nl en de Official Ajax Fanshop mogelijk.

Bekijk de volledige thuiscollectie in de online shop van Ajax. Op Ajaxshop.nl kan je ook de nieuwe uitcollectie en trainingslijn (thuis en uit) voor het seizoen 2013-2014 bestellen.

Naar Ajaxshop.nl