Menu
Ajax ontvangt pers in spelershotel

Ajax ontvangt pers in spelershotel

Op de vierde dag van het trainingskamp in Turkije nodigde Ajax de meegereisde journalisten uit in het spelershotel. Tussen de twee trainingen door spraken Frank de Boer, aanvoerder Siem de Jong en verschillende andere spelers met de pers.

De binnentuin van het hotel was voor de verandering tot een tijdelijke fotostudio omgebouwd. De fotografen van Ajax, Voetbal International, De Telegraaf en Pro Shots maakten de beelden die binnenkort bij de verhalen vanuit Turkije te zien zullen zijn.

Joël Veltman gaf ondertussen een rondleiding door het spelershotel. Deze exclusieve beelden zijn later deze week op Ajax TV te zien.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De jongelingen Riedewald, Kishna en Bazoer worden op de foto gezet. De jongelingen Riedewald, Kishna en Bazoer worden op de foto gezet.
Aanvoerder Siem de Jong in gesprek met de verslaggever van het AD. Aanvoerder Siem de Jong in gesprek met de verslaggever van het AD.
Frank de Boer praat de meegereisde journalisten bij in het spelershotel. Frank de Boer praat de meegereisde journalisten bij in het spelershotel.
Siem de Jong wordt geïnterviewd door een verslaggever van Voetbal International. Siem de Jong wordt geïnterviewd door een verslaggever van Voetbal International.
Kolbeinn Sigthórsson in gesprek met het AD. Kolbeinn Sigthórsson in gesprek met het AD.
Joël Veltman wordt geïnterviewd door een journalist van De Telegraaf. Joël Veltman wordt geïnterviewd door een journalist van De Telegraaf.