Menu
Ajax op trainingskamp in Mayrhofen

Ajax op trainingskamp in Mayrhofen

Ajax belegt van 4 tot 10 juli 2016 zijn trainingskamp in het Oostenrijkse Zillertal. Het betreft het eerste trainingskamp in de voorbereiding op het seizoen 2016-2017.

Ajax zal een week in hotel Elisabeth in Mayrhoften verblijven en traint in de Zillertal-vallei aldaar. Dit is het meest veelzijdige dal van de wereld, aldus de Zillertal Tourism Board.

Edwin van Sar directeur Ajax over het trainingskamp: ,,Ajax gaat al jaren naar Oostenrijk en is erg enthousiast over de faciliteiten die Zillertal te bieden heeft. Na een pre-check vanuit onze technische staf werd duidelijk dat de regio Mayrhofen / Hippach overeenkomt met onze wensen voor het eerste trainingskamp in het seizoen 2016/17. Hotel Elisabeth in Mayrhofen is een perfect hotel en heeft naast een familiaire sfeer ook de noodzakelijke rust. Dat is nodig voor dit trainingskamp, dat de basis moet leggen voor ons verdere seizoen. De technische staf vindt goede trainings- en hotelfaciliteiten erg belangrijk, maar het stemt ons ook tevreden met de fiets naar de trainingsvelden te kunnen. Kortom we zijn blij met het feit dat Zillertal ons wilt ontvangen. De regio heeft overigens een groot aanbod van luxe hotels tot diverse bed and breakfast, dus onze fans zijn meer dan welkom om ons achterna te reizen.”

Ajax zal ook een oefenwedstrijd spelen in Zillertal.
Ajax zal ook een oefenwedstrijd spelen in Zillertal.

CEO van de Zillertal Tourism Board, Gernot Paesold: ,,Het is geen toeval dat de professionals van de meest succesvolle Nederlandse club hun zomer trainingskamp in Zillertal invullen. Het zal voor Ajax hier in Zillertal de eerste keer zijn. Met zijn optimale hoogte en de frisse berglucht, biedt de Zillertal-vallei de beste trainingsvoorwaarden. We zijn blij dat Ajax de infrastructuur op voorhand heeft gecontroleerd en het perfect voldoet aan hun wensen en behoeften. Het stadion in het vakantiegebied Mayrhofen / Hippach ligt ideaal in het midden van de grootse Zillertal-bergen (3.000 meter). Zillertal leent zich ontzettend goed voor avontuurlijke berg-activiteiten, maar ook voor teambuildingsactiviteiten zoals rafting, canyoning en mountainbiken.”

Gernot Paeshold is CEO van Zillertal Tourismus.
Gernot Paeshold is CEO van Zillertal Tourismus.