Menu
Ajax op weg naar laatste krachtmeting

Ajax op weg naar laatste krachtmeting

De selectie van Ajax werkte woensdag de eerste grote training af in aanloop naar de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen FC Twente. De Ajacieden speelden veel grote partijen. Bekijk hier de foto’s.

De selectie werd in drieën verdeeld. Twee speelden een grote partij tegen elkaar, de derde groep een rondo. De selectie werd in drieën verdeeld. Twee speelden een grote partij tegen elkaar, de derde groep een rondo.
Thomas Vermaelen houdt tijdens de rondo Siem de Jong van zich af. Thomas Vermaelen houdt tijdens de rondo Siem de Jong van zich af.
Oleguer dolt wat materiaalman Fred. Oleguer dolt wat materiaalman Fred.
Topscorer Luis Suarez gaat op de foto met twee speciale gasten uit Honduras, die van dichtbij de training mochten bekijken. Topscorer Luis Suarez gaat op de foto met twee speciale gasten uit Honduras, die van dichtbij de training mochten bekijken.
Miralem Sulejmani en Toby Alderweireld bleven nog lang op het trainingsveld om af te werken op Maarten Stekelenburg. Miralem Sulejmani en Toby Alderweireld bleven nog lang op het trainingsveld om af te werken op Maarten Stekelenburg.
Stekelenburg bleek woensdag lastig te passeren. Stekelenburg bleek woensdag lastig te passeren.
Alderweireld haalt stijlvol uit. De volgende Ajax-training staat aanstaande vrijdag op het programma. Alderweireld haalt stijlvol uit. De volgende Ajax-training staat aanstaande vrijdag op het programma.