Menu
Ajax Open Dag 2008

Ajax Open Dag 2008

Afgelopen dinsdag 8 augustus vierde Ajax weer haar jaarlijkse Open Dag. Duizenden kids en hun ouders stroomden toe om de hele dag te kunnen spelen en voetballen. Kijk verder voor de foto's!

Plezier voor iedereen in het Kidsdorp!

Afgelopen dinsdag vierde Ajax weer haar jaarlijkse Open Dag. Duizenden kids en hun ouders stroomden toe om de hele dag te kunnen spelen en voetballen. Om 10.00 uur gingen de hekken open voor het publiek en konden kids genieten van opblaasbare attracties, dance games, clown Hoky Poky, een poppenkast, een bungijump-trampoline, 'de Penaltykoning' van de Copa Amsterdam, het spel 'Vakkenvullen' van onze nieuwe hoofdsponsor AEGON en nog vééél meer. Dit alles werd begeleid door de vrolijke klanken van Radio BemBem, die de muziek verzorgde.

Het is alweer het 22e jaar dat Ajax een Open Dag organiseert en elk jaar is het weer een groot spektakel. Aan de kinderen te zien was het in ieder geval een dag om nooit te vergeten. Wat wil je nog meer...zon, spelletjes en niet heel onbelangrijk: gratis poffertjes en suikerspinnen!

Lucky liep rond om met iedereen op de foto te gaan. Sponsor AEGON had Lucky zelfs gevraagd om af en toe een half uurtje met kinderen op de foto te gaan. Hij vond dit een hele eer en wilde dit maar wat graag. Hierna moest Lucky rennen om niet te laat te komen voor de presentatie van de Ajax-selectie op het grote podium. Alle spelers kwamen één voor één het podium op en Lucky stond er vlak bij!

Uiteraard konden kids na de presentatie nog een handtekening vragen van een favoriete speler, want iedereen was er: Klaas Jan Huntelaar, Miralem Sulejmani, Dario Cvitanich en Maarten Stekelenburg! Hierna was het helaas tijd om naar huis te gaan. Wat een gezellige familiedag voor onze kleine Ajaciedjes. Met deze super-Open Dag in onze gedachten zijn we klaar voor een nieuw seizoen!

De Ajax Kids Club-stand was vrolijk versierd en iedereen kon hier naartoe om zijn vragen te stellen.<p> De Ajax Kids Club-stand was vrolijk versierd en iedereen kon hier naartoe om zijn vragen te stellen.

Radio BemBem gaf het feestje een extra vrolijke kleur!<p> Radio BemBem gaf het feestje een extra vrolijke kleur!

Dat is stoer, een eigen AUDI-autootje! Lekker crossen door de verkeerstuin.<p> Dat is stoer, een eigen AUDI-autootje! Lekker crossen door de verkeerstuin.

Clown Hoky Poky vouwde Ajax-hoeden van ballonnen en bij de poppenkast deden kids met veel enthousiasme mee!<p> Clown Hoky Poky vouwde Ajax-hoeden van ballonnen en bij de poppenkast deden kids met veel enthousiasme mee!

Lucky kreeg zelf ook een hoed van clown Hoky Poky!<p> Lucky kreeg zelf ook een hoed van clown Hoky Poky!

De kids zagen er allemaal puik uit in hun Ajax-kleding!<p> De kids zagen er allemaal puik uit in hun Ajax-kleding!

Je kon ook de lucht in vandaag!<p> Je kon ook de lucht in vandaag!

Joehoeoe...daar ga ik!<p> Joehoeoe...daar ga ik!

Bij de AEGON-stand was er een fotoshoot met niemand minder dan: Lucky.<p> Bij de AEGON-stand was er een fotoshoot met niemand minder dan: Lucky.

Lucky liep ook de hele dag rond in het Kidsdorp!<p> Lucky liep ook de hele dag rond in het Kidsdorp!

Lucky deed mee aan alle spelletjes, waaronder het spel 'De Penaltykoning' van de Copa Amsterdam.<p> Lucky deed mee aan alle spelletjes, waaronder het spel 'De Penaltykoning' van de Copa Amsterdam.

Wie is de beste penaltyschieter?<p> Wie is de beste penaltyschieter?

Iedereen stond klaar met zijn handtekeningenboekje voor een krabbel van de Ajax-spelers!<p> Iedereen stond klaar met zijn handtekeningenboekje voor een krabbel van de Ajax-spelers!

En hier is: Darioooo Cvitaniiiiich!<p> En hier is: Darioooo Cvitaniiiiich!

Lucky zwaaide naar iedereen in het publiek!<p> Lucky zwaaide naar iedereen in het publiek!

Het was een groot feest met al die spelers!<p> Het was een groot feest met al die spelers!

Wat een mooi gezicht om Marco van Basten op het podium te zien staan...<p> Wat een mooi gezicht om Marco van Basten op het podium te zien staan...

...en wat een mooi publiek!<p> ...en wat een mooi publiek!