Menu
Ajax Open Dag 2010

Ajax Open Dag 2010

Vrijdag 23 juli vierde Ajax haar jaarlijkse Open Dag. Duizenden kids en hun ouders kwamen naar Amsterdam toe om te genieten van een dagje Ajax.

De poorten van P2, waar de Open dag gehouden werd, gingen open om 10.00 uur. De Ajax Kids Club was zoals ieder jaar aanwezig met haar Kidsdorp. Nieuw dit jaar was het podiumprogramma van de Kids Club op het grote podium waar ook de spelerspresentatie plaatsvindt. Tussen 11.00 uur en 13.00 uur was er een speciale Kids Club-presentator die met de kids danste en zong. Ook werd er een Kids Club-quiz gespeeld waarmee mooie prijzen gewonnen konden worden, en we zagen de primeur van het Ajax Kids Club-lied.

Verder konden kids deelnemen aan allerlei attracties op de Open Dag. In het kidsdorp kon je bijvoorbeeld heerlijk spelen op de survivalbaan, de klimtoren, het tafelvoetbal, en je kon op de foto met Lucky in het kidsdorp. In het Jonge Schare-dorp kon je meedoen aan Panna, op Sportcomplex De Toekomst speelde Lucky Ajax en kon je deelnemen aan de Ajax-clinics, en op het grote terrein van P2 kon je deelnemen aan allerlei leuke activiteiten van sponsoren van Ajax met als hoogtepunt natuurlijk weer de handtekeningensessie voor krabbels en foto's met je favoriete Ajacied.

Met het mooie weer en geweldige supporters werd het een superdag voor de Ajax-achterban. Lucky heeft het geweldig naar zijn zin gehad en kan al niet meer wachten op volgend jaar!

Kijk verder voor foto's!