Menu
Ajax opent 'Experience'

Ajax opent 'Experience'

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Kroonenberg Groep over de huur van een gedeelte van het pand met de naam 'The Bank', dat zich bevindt op de hoek Rembrandtplein/Amstelstraat in Amsterdam. De club opent op deze plek in 2011 de 'Ajax Experience'.

Commercieel directeur Henri van der Aat: ,,We willen in de binnenstad een visitekaartje van de club hebben. Ajax is een Amsterdamse club en de binding tussen Ajax en Amsterdam kan verder versterkt worden. We willen dat meer mensen die de stad bezoeken ook bij Ajax langsgaan en dat kan hier.”

,,Het concept van de Ajax Experience is dat mensen Ajax en voetbal in de breedste zin van het woord, op actieve en passieve, wijze kunnen beleven. Je kunt voetbaltesten ondergaan en je vergelijken met bijvoorbeeld Luis Suarez. Ook kun je er gamen, historische beelden bekijken en met onze prijzen op de foto. Er komt een fanshop en we richten een bioscoop in waar de wedstrijden live worden uitgezonden. We gaan gebruik maken van de allernieuwste interactieve technologie.”