Menu
Ajax pakt de draad weer op

Ajax pakt de draad weer op

Ajax heeft de draad weer opgepakt na de nederlaag tegen PSV in Eindhoven. De basiskrachten werkten maandagochtend een hersteltraining af. De andere spelers gingen aan de slag met de selectie van Jong Ajax.

Het trainingsveld was maandag ook gevuld met spelers van Jong Ajax. De Beloften zouden eigenlijk vanavond hun kampioenswedstrijd spelen tegen Jong PSV, maar die wedstrijd is uitgesteld. Jong Ajax kan vanavond wel kampioen worden, maar dan moet concurrent Feyenoord punten laten liggen. Het trainingsveld was maandag ook gevuld met spelers van Jong Ajax. De Beloften zouden eigenlijk vanavond hun kampioenswedstrijd spelen tegen Jong PSV, maar die wedstrijd is uitgesteld. Jong Ajax kan vanavond wel kampioen worden, maar dan moet concurrent Feyenoord punten laten liggen.
Rob Witschge staat nog op de blessurelijst van de A-selectie, maar was maandag gewoon weer aanwezig bij de training van zijn ploeg. Rob Witschge staat nog op de blessurelijst van de A-selectie, maar was maandag gewoon weer aanwezig bij de training van zijn ploeg.
Darko Bodul heeft Vlatko Lazic voor zich tijdens een grote partijvorm. Darko Bodul heeft Vlatko Lazic voor zich tijdens een grote partijvorm.
De basisspelers van Ajax bleven na de uitlooptraining lang hangen op het veld. Oleguer neemt wat spelmomenten door met zijn ploeggenoten. De blessure die Urby Emanuelson opliep tegen PSV bleek overigens mee te vallen. De linkspoot heeft slechts een verzwikte enkel overgehouden aan de wedstrijd in Eindhoven. De basisspelers van Ajax bleven na de uitlooptraining lang hangen op het veld. Oleguer neemt wat spelmomenten door met zijn ploeggenoten. De blessure die Urby Emanuelson opliep tegen PSV bleek overigens mee te vallen. De linkspoot heeft slechts een verzwikte enkel overgehouden aan de wedstrijd in Eindhoven.