Menu
Ajax past programma Open Dag 2017 aan

Ajax past programma Open Dag 2017 aan

Ajax heeft helaas moeten besluiten om het programma van de Open Dag 2017 op vrijdag 4 augustus aan te passen. De Open Dag is altijd een feestelijke opening van het nieuwe voetbalseizoen, maar vanwege de situatie van Abdelhak Nouri vindt Ajax een soberder karakter momenteel passender.

Ajax heeft besloten het programma nu anders in te vullen, in afgeslankte vorm. Er zal om 13.00 uur een openbare training van de selectie in de Amsterdam ArenA zijn, gevolgd door de afscheidswedstrijd van Daphne Koster en Anouk Hoogendijk. Beide iconen uit het Nederlandse vrouwenvoetbal namen afgelopen seizoen met de landstitel afscheid bij de Ajax Vrouwen en worden bedankt voor bewezen diensten.
 
De Open Dag wordt afgesloten met een handtekeningsessie van de selectie. Niet iedereen zal een handtekening kunnen scoren, dus houd daar rekening mee. De ArenA gaat om 12.00 uur open voor publiek. Om 16.00 uur eindigt het programma.
 
Uiteraard worden voor fans in een rolstoel faciliteiten geboden voor zowel het kijken van de training als het scoren van handtekeningen. Meer informatie hierover en details over het programma volgen binnenkort. 

Tekst en beeld: Ajax.nl