Menu
Ajax Podcast #28: Daley & Danny Blind special deel 1

Ajax Podcast #28: Daley & Danny Blind special deel 1

Daley Blind keerde vorig jaar terug naar Amsterdam en sindsdien zijn er prachtige dingen gebeurd. Het is alweer meer dan 20 jaar geleden dat zijn vader Danny zijn Ajax-shirt aan de wilgen hing. Hoe kijkt Daley naar de carrière van zijn vader en wat vindt Danny van de ontwikkeling van zijn zoon?

Daley vertelt dat hij voor iedere wedstrijd contact heeft met zijn vader. “Ik geef hem altijd vlak voordat we de bus instappen een belletje. Dat is ontstaan toen ik in Engeland ging spelen en het is een soort ritueel geworden. Eén keer vergat ik hem te bellen en we speelden meteen gelijk, haha."

Blind vs Blind-quiz
Ook testen we de kennis van vader en zoon in een heuse Blind vs Blind-quiz. Blijft het gezellig, en wie gaat er met de beker naar huis? Hebben ze een antwoord klaar op alle luisteraarsvragen? Je hoort het allemaal in het 1e deel van de Danny & Daley special!

Win een gesigneerd shirt
Wil je kans maken op een Ajax-uitshirt van dit seizoen, gesigneerd door vader en zoon Blind? Beantwoord de laatste vraag via de Winactie op www.ajax.nl/podcast.

Genomineerd!
En… de Ajax Podcast is genomineerd voor een Online Radio Award. Stemmen doe je via via deze website. Bedankt!

Beluister ook: Ajax Podcast #22: Edwin van der Sar

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst