Menu
Ajax Podcast #34: Interlandbreak met Schuurs, Lang, Scherpen

Ajax Podcast #34: Interlandbreak met Schuurs, Lang, Scherpen

Het is interlandbreak, maar de Ajax Podcast is er gewoon! We zitten in Zeist, in het hotel van Jong Oranje, waar maar liefst 3 Ajacieden zich opwarmen voor de wedstrijd tegen Jong Noorwegen. We praten met Kjell Scherpen, Noa Lang en Perr Schuurs over spelen voor je land, de sfeer in de kleedkamer van Ajax en nog veel meer.

Met wie liggen de boys op de kamer? Wordt er gekaart? En het belangrijkst: lusten ze bokkenpootjes?

Voor de Ajax Podcast Spotify Playlist blijkt Noa Lang de grootste muziekkenner. Welk nummer hij heeft gekozen hoor je in de podcast!

We lieten Perr, Noa en Kjell ook nog een skill-bal signeren, die je kunt winnen door de afsluitende prijsvraag te beantwoorden in het antwoordformulier op Ajax.nl/podcast.

Ajax Podcast #34
Dit is Ajax Podcast nummer 34. Een bijzonder getal voor veel Ajacieden: het rugnummer van Abdelhak Nouri, met wie we natuurlijk nog steeds meeleven. Henk Spaan schreef een boek over Appie en draagt speciaal voor deze bijzondere gelegenheid een stuk voor over zijn spel en persoonlijkheid.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen, stuur ze dan via podcast@ajax.nl. Ook jouw inzending voor het #AjaxMoment is welkom op dit adres.

Mis nooit een aflevering!  
Nooit een aflevering missen van de Ajax Podcast? Abonneer je dan via:

Beluister ook: Ajax Podcast #28: Danny & Daley Blind Special

Tekst en beeld: Ajax.nl