Menu
Ajax Podcast; bizarre tijden doornemen met Ryan Babel en Menno Pot

Ajax Podcast; bizarre tijden doornemen met Ryan Babel en Menno Pot

De bal ligt stil en Nederland is in de ban van de coronacrisis, Daarmee verdween een voor Ajax bijzondere mijlpaal redelijk naar de achtergrond. Onze club bestond afgelopen woensdag namelijk 120 jaar. Toch staan we er met Menno Pot graag nog even wat langer bij stil. Hij schreef het boek ’Sporen van Ajax’ en maakte een YouTube-serie met dezelfde naam. Menno vertelt ons hoe de club eigenlijk is opgericht en geeft ook nog een ultiem Ajax quarantaine-feitje.

Verder checken we in bij Ryan Babel. Deze winter kwam hij voor de 2e keer terug naar Ajax om voor 3 prijzen te spelen, maar met dit (eenzame) scenario had hij natuurlijk geen rekening gehouden. Ryan vertelt ons hoe hij zichzelf fit houdt en hoe hij in contact blijft met zijn teamgenoten. Ook legden we hem een aantal vragen door die we via Instagram hebben binnengekregen. Tot slot geeft hij aan alle Ajax-fans wat quarantainetips tegen eventuele verveling mee.

'Ik heb geen bal in huis'

Vragen?
Heb je vragen aan de Ajax Podcast? Stuur ze dan ook via podcast@ajax.nl, of volg Anne (@annedejong) en Diederik (@died6) op social media.

Mis nooit een aflevering!  Nooit een aflevering missen van de Ajax Podcast? Abonneer je dan via:

Of luister ze allemaal terug op de podcast-pagina.

Lees ook; Babel in tijden van Corona
Check ook
; Onana en Traoré in Ajax Podcast International: van Afrika naar de Johan Cruijff ArenA

Tekst en beeld;