Menu
Ajax present bij Stern Auto Exclusief 2010

Ajax present bij Stern Auto Exclusief 2010

Ajax Business was afgelopen weekend aanwezig bij Stern Auto Exclusief 2010 op Golfbaan Naarderbos. Op het, jaarlijks terugkerende, lifestyle event viel onder meer de vers veroverde KNVB Beker te bewonderen. Er werd gretig van de gelegenheid gebruik gemaakt om op de foto te gaan met de beker.

Stern Auto Exclusief staat jaarlijks in het teken van de ontvangst van relaties, luxe, allure, maar ook gezelligheid, netwerken, lekker eten en drinken. Elk jaar heeft de dag een exclusief thema. Naast de aanwezige Ajacieden presenteerden onder meer ook de Ajax-sponsors Mercedes-Benz en Oger zich aan het 1200 koppige publiek.

Ook Bryan Roy (rechts) testte de Ajax-stoelen op Stern Auto Exclusief 2010. Ook Bryan Roy (rechts) testte de Ajax-stoelen op Stern Auto Exclusief 2010.

Ander hoogtepunt van de dag was de Footgolf-wedstrijd/demonstratie op de par 3-baan. Onder meer de oud-Ajacieden Bryan Roy en Aron Winter toonden hun niet geringe Footgolf-kunsten. Het was al met al een gevarieerde en geslaagde dag.