Menu
Ajax presenteert het nieuwe uittenue 2017-2018

Ajax presenteert het nieuwe uittenue 2017-2018

Het uitshirt voor seizoen 2017-2018 is een ontwerp van traditionele, herkenbare kleuren. Inspiratie voor het donkerblauw en ‘Ajax’-rood komt uit het tenue waarin Ajax zijn laatste grote Europese successen vierde. Meest opvallende details zijn de rode strepen op de schouder en de grafische carbon-print op de voorkant van het shirt.

Voor de namen en nummers is gekozen voor het lettertype van de bruggen over de stadsgrachten. Hiermee krijgt de bedrukking op de achterzijde een echte Amsterdamse uitstraling.

Broekje en kousen donkerblauw
Het uittenue bestaat verder uit een donkerblauw broekje en donkerblauwe kousen waarbij de welbekende Andreaskruisen in het wit op de schenen terugkomen. Waar nodig kan als alternatief gekozen worden voor een rood broekje en rode sokken, afhankelijk van waar het tenue van de tegenstander om vraagt.

Bedrukking in stijl Amsterdamse bruggen
De achterkant van het shirt is effen donkerblauw, waarbij naam en rugnummer in rood met witte omlijning bedrukt worden. Bijzonder is dat de letters en nummers qua stijl overeenkomen met het karakteristieke lettertype van de namen op de Amsterdamse bruggen, in de trant van de Amsterdamse School in de jaren ‘20. De bedrukking is exclusief bij Ajax verkrijgbaar.

Nu online verkrijgbaar
Zowel het nieuwe uittenue als de nieuwe trainingscollectie is per direct te bestellen via Ajaxshop.nl.

Bestel het nieuwe uittenueDe nieuwe trainingscollectie
Bekijk hieronder de nieuwe trainingscolectie. Ook deze is te bestellen via Ajaxshop.nl.Bestel de trainingscollectie