Menu

Ajax presenteert met trots: De Ajax Rood Witte Gids

Bezoekers van www.ajax.nl kunnen vanaf vandaag gebruik maken van een geheel nieuw onderdeel van de site: de Ajax Rood Witte Gids. De Rood Witte Gids is eigenlijk het beste te omschrijven als een online bedrijvengids gecombineerd met een aanbiedingenbank.

Bedrijven kunnen zich laten vermelden in de gids. Er zijn verschillende abonnementen. De inhoud van het abonnement beperkt zich niet tot vermelding in de Rood Witte Gids, maar wordt gecombineerd met tal van andere voordelen, zoals een gesigneerd wedstrijdshirt, een abonnement op Ajax Magazine en/of een volledig verzorgd arrangement bij een van de thuiswedstrijden van Ajax.

Bovendien kunnen alle bedrijven die een abonnement afsluiten allerlei aanbiedingen, kortingen en andere voordelen presenteren aan alle Ajax-supporters. Zo ontstaat een interessant online voordeelportaal vóór en dóór Ajax-supporters.

De bezoeker kan gratis rondkijken in de gids en op zoek gaan naar een bedrijf, winkel of product. Grote kans dat er ook een interessante aanbieding, korting of ander voordeel wordt gevonden. Pas als de bezoeker gebruik wil maken van een aanbieding wordt gevraagd om een kosteloze registratie bij My Ajax. Zo kunnen we je op de hoogte houden van alle voordelen en kortingen.

Ajax zal zoveel mogelijk bedrijven benaderen voor vermelding in deze gids. Allerlei interessante aanbiedingen zullen volgen. Hierbij dus een open uitnodiging om eens rond te kijken in de Ajax Rood Witte Gids , waarmee zowel voor alle bedrijven als voor alle supporters veel voordeel valt te halen.