Menu
Ajax - PSV in beeld

Ajax - PSV in beeld

Alle verhalen over Ajax - PSV zijn inmiddels verteld. Daags na de topper in de Eredivisie kijken we via een alternatief fotoverslag terug op de avond die in een 3-1 overwinning eindigde. Fotograaf Gerard van Hees legde de avond in beeld vast.

Er kwamen 51.064 fans zaterdagavond naar Ajax - PSV in de Amsterdam ArenA. Er kwamen 51.064 fans zaterdagavond naar Ajax - PSV in de Amsterdam ArenA.
De vlaggen van sfeerteam 'North Up Alliance' sieren de noordzijde van de tweede ring. De vlaggen van sfeerteam 'North Up Alliance' sieren de noordzijde van de tweede ring.
In volle concentratie kijken de directieleden naar de competitietopper. In volle concentratie kijken de directieleden naar de competitietopper.
Deze twee Ajax-fans zijn meer dan blij om in de ArenA te zijn! Deze twee Ajax-fans zijn meer dan blij om in de ArenA te zijn!
Eredivisie Live deed vanaf de zijlijn uitgebreid verslag van de topper. Eredivisie Live deed vanaf de zijlijn uitgebreid verslag van de topper.
In de slotfase van het duel scoorde Viktor Fischer de 3-1. In de slotfase van het duel scoorde Viktor Fischer de 3-1.
Duizenden fans namen zaterdagavond hun Ajax-sjaal mee voor de sfeervolle 'sjaaltjes-actie'. Duizenden fans namen zaterdagavond hun Ajax-sjaal mee voor de sfeervolle 'sjaaltjes-actie'.
De Ajacieden bedanken de fans voor hun onvoorwaardelijke steun tijdens de wedstrijd. De Ajacieden bedanken de fans voor hun onvoorwaardelijke steun tijdens de wedstrijd.
Ook fans van Ajax Cape Town steunden de Amsterdamse club. Ook fans van Ajax Cape Town steunden de Amsterdamse club.
Met een gebogen hoofd loopt Mark van Bommel na het eindsignaal naar de kleedkamer. Zijn team heeft dure punten verloren in de ArenA. Met een gebogen hoofd loopt Mark van Bommel na het eindsignaal naar de kleedkamer. Zijn team heeft dure punten verloren in de ArenA.
Fischer, goed voor een doelpunt én een assist, doet zijn verhaal voor de camera van Eredivisie Live. Fischer, goed voor een doelpunt én een assist, doet zijn verhaal voor de camera van Eredivisie Live.
Frank de Boer vertelt de verslaggever van Ajax TV hoe trots hij op het team is. Frank de Boer vertelt de verslaggever van Ajax TV hoe trots hij op het team is.