Menu
Ajax - PSV komt langzaam dichterbij

Ajax - PSV komt langzaam dichterbij

Ajax bereidt zich voor op de topper tegen PSV. Het team van Martin Jol is na donderdag nog twee oefensessies van de kraker in de Amsterdam ArenA verwijderd. Donderdagochtend trainden de Ajacieden op het trainingsveld naast de ArenA.

Achttien Ajacieden en drie keepers verzamelden zich om 10.30 uur op de oefenvelden in de schaduw van het stadion. Rasmus Lindgren, Ajacied nummer negentien, trainde apart van de groep. De Zweedse middenvelder is herstellende van een knieblessure.

Het ontbreken van de zon zorgde er tijdens de ochtenduren voor dat de gedachten eerder naar de winter, dan naar de aanstaande lente gingen. De uitdossingen tegen de kou waren divers. Zo trad Nicolas Lodeiro in zijn inmiddels karakteristieke korte broek aan, terwijl bijvoorbeeld Eyong Enoh dik ingepakt met handschoenen en muts het trainingsveld betrad.

Wie weet dat een goed resultaat tegen PSV het lentegevoel iets kan bespoedigen. Een overwinning zal de sportieve lente in ieder geval wel veel goed doen.

Ajax - PSV begint zondag om 16.30 uur. Het duel is volledig uitverkocht.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Oleguer aan de bal. Links van hem Van der Wiel, die dit seizoen tot dusver alle competitieduels speelde. Oleguer aan de bal. Links van hem Van der Wiel, die dit seizoen tot dusver alle competitieduels speelde.
Jol in gesprek met zijn verdedigers Vertonghen en Alderweireld. Jol in gesprek met zijn verdedigers Vertonghen en Alderweireld.
Pantelic gaat een duel met Oleguer aan.. Pantelic gaat een duel met Oleguer aan..