Menu
Ajax richting Dortmund

Ajax richting Dortmund

De chauffeur van de spelersbus van Ajax draaide exact om elf uur van het ArenA-dek af. De Amsterdammers verzamelden zich maandagochtend in het stadion voor de busreis naar Dortmund waar dinsdagavond het Champions League-duel met Borussia Dortmund wacht.

Na de zege op RKC Waalwijk kon zondag de voorbereiding op Borussia Dortmund beginnen. Het duel in Duitsland is de eerste in een serie van zes wedstrijden op het hoogste Europese niveau. Ajax zal de kampioen van Duitsland dinsdagavond treffen.

De reis wordt per bus ondernomen. De thuishaven van de eerste opponent ligt immers op een kleine drie uur rijden van Amsterdam en tegen elf uur stapten de Ajacieden de bus in. Gehuld in een prachtig zwartwit tenue met het Champions League-logo alom vertegenwoordigend waren de spelers en staf klaar voor vertrek.

Maandagavond om 18:30 uur houdt trainer Frank de Boer zijn persconferentie in Dortmund, waarna de training in het stadion volgt. Beide zijn maandagavond te volgen via Ajax Exclusive TV.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Het logo van de Champions League is alom vertegenwoordigd op de kleding. Het logo van de Champions League is alom vertegenwoordigd op de kleding.
Klokslag elf uur verlaat Ajax de ArenA. Op naar Duitsland. Klokslag elf uur verlaat Ajax de ArenA. Op naar Duitsland.