Menu
Ajax - Roda in teken van Dag voor de Toekomst

Ajax - Roda in teken van Dag voor de Toekomst

De wedstrijd Ajax – Roda JC van komende zondag (26 november) staat in het teken van de Ajax Foundation. Ajax noemt deze zogenaamde charity matchday ‘De dag voor de Toekomst'.

De Ajax Foundation gelooft en investeert in een samenleving waarin alle kinderen gelijke kansen krijgen als het gaat om een gezond leven en het ontdekken en ontwikkelen van hun talent. Daarom ondersteunt en organiseert de Ajax Foundation verschillende projecten voor kansarme kinderen en jongeren onder 19 jaar, in (groot) Amsterdam en Kaapstad.

Verschillende arrangementen en acties

Rondom de wedstrijd van zondag vindt een aantal fondsenwervende acties plaats. Er zijn onder meer mascotteplekken beschikbaar gesteld en verkocht, bedrijven hebben de mogelijkheid gekregen een speciaal arrangement af te nemen en de wedstrijdshirts van de A-selectie en drie wedstrijdballen worden gesigneerd en geveild.

Tikkie terug
Het is mogelijk om vanaf vandaag te doneren via Tikkie. Ga naar ajax.nl/tikkieterug en doneer € 5,-. Met deze donatie help je om dromen en kansen waar te maken.

Daarnaast is vanaf vrijdag (24 november) in de  Fanshop een exclusief ontworpen skills-bal te koop voor €12,50 per stuk.  Deze ‘skills-bal’ bal staat symbool voor het ontwikkelen en ontdekken van talent.

De opbrengst van bovengenoemde activiteiten komt volledig ten goede aan de projecten van de Ajax Foundation.

Lees ook: Tikkie en Ajax sluiten samenwerking

Tekst en beeld: Ajax.nl

.